Caktohet drejtuesi i përkohshëm i Prokurorisë së Elbasanit

Prokurori i Përgjithshëm znj. Arta Marku caktoi Drejtues përkohësisht të Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Elbasan, znj.Enkeleda Millonai.

Urdhri mbështetet në nenin 160, pika 4 të ligjit Nr.96/2016, “Për statusin e gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë”.

Kryeprokurorja znj.Marku e caktoi znj.Millonai pas dorëheqjes së drejtuesit të Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Elbasan z.Ardian Nezha.

Curriculum Vitae

Prokuroria Shqiptare

Prokuroria ushtron ndjekjen penale, si dhe përfaqëson akuzën në gjyq në emër të shtetit. Qëllimi i punës sonë është që para drejtësisë të vihen një numër sa më i madh personash, që kanë kryer vepra penale.

Denonco

Ftojmë të gjithë qytetarët që kanë informacione për abuzime të prokurorëve dhe të zyrtarëve të tjerë në çdo institucinon publik, të denoncojnë në këtë adrese postare.

publikime

Adresa

Rruga Qemal Stafa Nr1. Tirane
Kodi Postar 1000
Tel: 042282000
 
 
© 2014 Prokuroria Shqiptare. Të gjitha të drejtat e rezervuara.