Prokurori i Përgjithshëm znj.Arta Marku priti Ambasadorin e BE-së, Luigi Soreca

Prokurori i Përgjithshëm znj.Arta Marku priti në takim kortezie Ambasadorin Luigi Soreca, Shefi i ri i Delegacionit të Bashkimit Evropian në Shqipëri.

Kryeprokurorja Marku dhe ambasadori Soreca shprehën gatishmërinë për bashkëpunim të ngushtë me Delegacionin dhe vendet anëtare të Bashkimit Europian në luftë kundër veprimtarive kriminale.

Bashkëbiseduesit vlerësuan gjithashtu rezultatet konkrete të procesit të “Vetting”-ut si dhe për forcimin dhe zbatimin e reformës në drejtësi.

Prokuroria Shqiptare

Prokuroria ushtron ndjekjen penale, si dhe përfaqëson akuzën në gjyq në emër të shtetit. Qëllimi i punës sonë është që para drejtësisë të vihen një numër sa më i madh personash, që kanë kryer vepra penale.

Publikime

Adresa

Rruga Qemal Stafa Nr1. Tiranë
Kodi Postar 1000
Tel: 042282000
 
 
 
© 2014 Prokuroria Shqiptare. Të gjitha të drejtat e rezervuara.