Prokurori i Përgjithshëm znj.Arta Marku priti ministrin e Drejtësisë të Holandës, z.Ferdinand Grapperhaus

Prokurori i Përgjithshëm znj.Arta Marku priti ministrin e Drejtësisë dhe Sigurisë së Mbretërisë së Holandës, z.Ferdinand Grapperhaus.

Bashkëbiseduesit vlerësuan rezultatet konkrete të procesit të “Vetting”-ut si dhe zbatimin tërësor të reformës në drejtësi.

Zonja Marku dhe ministri Grapperhaus shprehën gjithashtu gatishmërinë për bashkëpunim të ngushtë dhe në shkallë më të lartë në luftë kundër veprimtarive kriminale.

Prokuroria Shqiptare

Prokuroria ushtron ndjekjen penale, si dhe përfaqëson akuzën në gjyq në emër të shtetit. Qëllimi i punës sonë është që para drejtësisë të vihen një numër sa më i madh personash, që kanë kryer vepra penale.

publikime

Adresa

Rruga Qemal Stafa Nr1. Tirane
Kodi Postar 1000
Tel: 042282000
Tel: 042282010
 
 
© 2014 Prokuroria Shqiptare. Të gjitha të drejtat e rezervuara.