Prokurori i Përgjithshëm znj.Arta Marku priti në takim kortezie ambasadorin e Turqisë, z.Murat Ahmet Yörük

Kryeprokurorja znj.Arta Marku garantoi profesionalizëm të trupës së prokurorëve në kuadër të Kushtetutës, ligjit dhe marrëveshjeve dy e shumëpalëshe për forcimin e bashkëpunimit me Turqinë.

 Ambasadori z.Yörük rikonfirmoi angazhimin e Turqisë për të qëndruar krah Shqipërisë në përshpejtimin e proceseve eurointegruese.

Prokuroria Shqiptare

Prokuroria ushtron ndjekjen penale, si dhe përfaqëson akuzën në gjyq në emër të shtetit. Qëllimi i punës sonë është që para drejtësisë të vihen një numër sa më i madh personash, që kanë kryer vepra penale.

Denonco

Ftojmë të gjithë qytetarët që kanë informacione për abuzime të prokurorëve dhe të zyrtarëve të tjerë në çdo institucinon publik, të denoncojnë në këtë adrese postare.

publikime

Adresa

Rruga Qemal Stafa Nr1. Tirane
Kodi Postar 1000
Tel: 042282000
 
 
© 2014 Prokuroria Shqiptare. Të gjitha të drejtat e rezervuara.