Njoftime për Shtyp

Njoftimet e reja

Artikuj: 139
Faqe 28 nga 28
Rihapet procedura e shprehjes së interesit për kandidatë në Këshillin e Lartë të Prokurorisë
23.12.2020
Prokurori i Përgjithshëm z. Olsian Çela rihap procedurën e konkurimit për vendet vakante në Këshillin e Lartë të Prokurorisë, pasi janë marrë të gjitha masat në mënyrë që e gjithë procedura të bëhet në përputhje me rregullat e përcaktuara nga Komiteti Teknik i Ekspertëve, duke shmangur grumbullimet dhe duke njoftuar paraprakisht sipas listës emërore orarin e votimit të pjesëmarrësve.Artikuj: 139
Faqe 28 nga 28