Prokurori i Përgjithshëm, znj.Arta Marku priti ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar në Shqipëri, z. Duncan Norman

Ambasadori u shoqërua nga znj. Marion Langford, drejtuese e Prokurorisë Ligjore në Ambasadën Britanike. Znj.Marku garantoi vendosmërinë në luftë kundër krimit dhe një bashkëpunim të ngushtë midis agjencive ligjzbatuese të dy vendeve. Ambasadori Norman nga ana e tij, ofroi  ndihmën e ndërsjellë ligjore të Mbretërisë së Bashkuar.

Prokuroria Shqiptare

Prokuroria ushtron ndjekjen penale, si dhe përfaqëson akuzën në gjyq në emër të shtetit. Qëllimi i punës sonë është që para drejtësisë të vihen një numër sa më i madh personash, që kanë kryer vepra penale.

Publikime

Adresa

Rruga Qemal Stafa Nr1. Tiranë
Kodi Postar 1000
Tel: 042282000
 
 
 
© 2014 Prokuroria Shqiptare. Të gjitha të drejtat e rezervuara.