Njoftime për Shtyp

Prokurori i Përgjithshëm, Olsian Çela mirëpret homologun e Kosovës, Besim Kelmendi, bashkëpunim për rritjen e efikasitetit në luftën kundër krimit

Prokurori i Përgjithshëm, Olsian Çela, mirëpriti ditën e sotme në një takim zyrtar homologun e tij kosovar, U.D. Kryeprokurorin e Shtetit Besim Kelmendi dhe delegacionin që e shoqëronte.

Gjatë takimit, palët diskutuan për ngritjen e nivelit të bashkëpunimit, koordinimin dhe efikasitetin në luftën kundër krimit në të dyja shtetet.

Të dy personalitetet vlerësuan se bashkëpunimi ndër-institucional duhet të intensifikohet në të ardhmen. 

Takimi