FAQJA E PROKURORIVE

Shënim : Filtroni listen e prokurorive ne te gjithe vendin

Denonco

Ftojmë të gjithë qytetarët që kanë informacione për abuzime të prokurorëve dhe të zyrtarëve të tjerë në çdo institucion publik, të denoncojnë në këtë adrese postare.

Komentari Elektronik