Njoftime për Shtyp

Arkivë e njoftimeve për shtyp

2021






Prokurori i Përgjithshëm i Republikës së Shqipërisë z.Olsian Çela takon kreun e prezencës së OSBE-së në Shqipëri z. Vincenzo Del Monaco
24.12.2020
Tiranë, 24.12.2020. Prokurori i Përgjithshëm i Republikës së Shqipërisë z.Olsian Çela priti sot në një takim Kryetarin e ri të Prezencës së OSBE-së në Shqipëri ambasadorin Vincenzo Del Monaco.

Komandohet Prokurori ndërlidhës i Shqipërisë pranë Eurojust
18.12.2020
Përfundon procesi për përzgjedhjen prokurorit ndërlidhës që përfaqëson Shqipërinë pranë Eurojust.

2020

Bashkëpunim ndërinstitucional mes Prokurorisë së Përgjithshme dhe Prokurorisë së Posaçme
15.12.2020
Tiranë, 15 dhjetor 2020. Prokurori i Përgjithshëm z. Olsian Çela dhe Drejtuesi i Prokurorisë së Posaçme kundër Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit z. Arben Kraja zyrtarizojnë koordinimin institucional përmes nënshkrimit të aktit “...

Prokuroria pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Fier nis procedimin penal për veprat penale “Mashtrimit në kredi” e kryer 17 herë, dhe “Falsifikimit të dokumentave” ndaj ish-punonjëses së shoqërisë “Iute Credit Albania Sh.A” Dega Fier.
14.12.2020
Fier, 14 dhjetor 2020. Prokuroria pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Fier ka regjistruar kallëzimin penal të shoqërisë “Iute Credit Albania Sh.A”, Tiranë në lidhje me disa raste mashtrimeve në kredi nga ish-punonjësja e degës Fier, Paula Buzi

Bashkëpunim Ndërinstitucional për Parandalimin e Dhunës në Familje dhe Dhunës me Bazë Gjinore
11.12.2020
Fjala e Zj.Pranvera Pustina Prokurore, Drejtore e Kabinetit, Prokuroria e Përgjithshme në tryezën “Bashkëpunim Ndërinstitucional për Parandalimin e Dhunës në Familje dhe Dhunës me Bazë Gjinore”
Artikuj: 545
Faqe 1 nga 55